1 de juny del 2022

Llibres Bullents a la Plaça del llibre d'Elx

S'estrena enguany la Plaça del llibre d'Elx, del 3 al 5 de juny, en la Plaça de Baix. Un nou punt d'encontre per als llibres en valencià, que oferirà activitats i espectacles que podeu consultar ací:

https://placadelllibre.com/programacio/elx/

Els nostres llibres hi seran i, a més, vos convidem a dues activitats: una per a públic adult i altra per als lectors i les lectores més joves:



Divendres 3 de juny a les 19h, presentem el darrer Premi Josep Vicent Marqués d'Assaig: De la pròpia veu a la veu pròpia, d'Antoni Defez.

De la pròpia veu a la veu pròpia és un assaig que posa el focus sobre la necessitat que tenim els humans de posseir una veu pròpia, de buscar-nos a nosaltres mateixos i arribar a ser autèntics i irrepetibles. Així, després d’algunes reflexions inicials sobre el caràcter lingüístic de la nostra condició que acaben amb un recordatori dels dietaris de Josep Iborra, es presenten quatre exemples que il·lustren aquesta necessitat.


Dissabte, 4 de juny, a les 11h, Jordi Raül Verdú explicarà rondalles valencianes d'Enric Valor als més menuts, per celebrar que hem completat la col·lecció de Primeres rondalles, amb textos adaptats per als primers lectors. 

Enguany hem publicat Abella, una mena de versió valenciana de La Bella i la Bèstia amb il·lustracions d'Àngela Barratxina; Don Joan de la Panarra, il·lustrada per Antoni Laveda i Joan-Antoni i els torpalls, una rondalla ben divertida, i més encara amb els dibuixos de Dani Cruz.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada