29 de juny del 2022

"Els secrets de l'Eixample", Mariano Casas ens en parla en un breu vídeo


Quan tens 17 anys i acabes d’arribar a València per a estudiar a la universitat s’obri al teu davant una nova vida. Al protagonista d’Els secrets de l'Eixample, la família li ha trobat un lloguer sospitosament barat per a la zona acomodada on es troba. A més, la misteriosa conducta de la propietària de l’estudi on viu i l’estranya mort de la seua neta el refermen en que alguna cosa no va bé. Fascinat pels records d’aquella xica descobrirà junt amb una companya de classe que les façanes de l’Eixample amaguen secrets i mentides que malden per eixir a la llum i també gent sinistra que tracta d’evitar-ho, a qualsevol preu. Els secrets de l'Eixample parla de les herències poc desitjables que arrosseguem amb nosaltres, d’hipocresies i d’enganys. I també parla de gent que pot deixar arrere el passat per a viure per fi com vol.

En aquest vídeo Mariano Casas, l'autor del llibre ens explica que es tracta d'una novel·la d'intriga, de misteri, que tracta d'enganxar al lector per a que continue passant pàgines i de generar el desig de llegir aquest i altres llibres.

[...] el barri de l'Eixample és un barri molt ordenat, de carrers rectes, molt definit... Se suposa que hi viu gent d'ordre, gent benestant. I això li confereix una peculiaritat molt marcada, la gent que hi viu és una gent que guarda les formes i, de vegades arribes a pensar si per baix de la normalitat, de l'ordre aparent no hi ha una altra dimensió més fosca.

Per saber més del llibre: https://www.bullent.net/libro/3301-secrets-Eixample

Ací teniu el vídeo: https://youtu.be/tSJ4r-WwnZk

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada