20 de juny del 2022

Vine a la Fira de l'edició independent! Els dies 24 a 26 de juny a La Marina de València

 



La Fira de l'Edició Independent tornarà a omplir l’esplanada del Veles e Vents de la Marina de València el cap de setmana del 24 al 26 de juny. Durant aquests intensos dies es podrà gaudir d’activitats dirigides a tota mena de públic: adult, infantil i juvenil.

Edicions del Bullent participarà amb un espai propi, i volem convidar-vos a:

Dissabte, 25 de juny a les 12h

Presentació del llibre Somriures amb Llorenç, amb la participació de Ferran Aleixandre i el cor de l'Escola Gavina.


Quan la fada Violeta va conéixer Llorenç, va desitjar que el regal que tenia preparat per a un consentit príncep de rondalla fos per a aquell nadó tan especial: «jo, la fada Violeta, t’atorgue el do de la paraula. Seràs capaç de teixir històries meravelloses i, en explicar-les, ningú quedarà indiferent». Dècades després una coral infantil li dedica cançons agraïdes, i molt altres reconeixements li han estat fets a un referent de bona persona, el Contacontes estimat... A les teues mans tens un llibre màgic, on, a través de la història de la fada Violeta, la música i l’estima, podràs saber més i aprendre sobre la vida del fabulós conta contes valencià Llorenç Giménez Tarazona. T’atreveixes?

Diumenge, 26 de juny a les 12:30h

Presentació d'Els secrets de l'Eixample de Mariano Casas, guanyador del Premi Enric Valor de narrativa juvenil. Amb la intervenció de l'autor i de Núria Sendra. 


Quan tens 17 anys i acabes d’arribar a València per a estudiar a la universitat s’obri al teu davant una nova vida. Al protagonista d’Els secrets de l’Eixample, la família li ha trobat un lloguer sospitosament barat per a la zona acomodada on es troba. A més, la misteriosa conducta de la propietària de l’estudi on viu i l’estranya mort de la seua neta el refermen en que alguna cosa no va bé. Fascinat pels records d’aquella xica descobrirà junt amb una companya de classe que les façanes de l’Eixample amaguen secrets i mentides que malden per eixir a la llum i també gent sinistra que tracta d’evitar-ho, a qualsevol preu. Els secrets de l’Eixample parla de les herències poc desitjables que arrosseguem amb nosaltres, d’hipocresies i d’enganys. I també parla de gent que pot deixar arrere el passat per a viure per fi com vol.

I ens acompanyaran per signar els seus llibres: 


Divendres 24 de juny per la vesprada, El Gran Jordiet i Jesús Huguet signaran 10 gossets

Diumenge, 26 de juny pel matí, Maria Josep Carro de Mena signarà L'illa del corall i Josep Chapa, Piratosaures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada