7 de novembre del 2022

Plaça del Llibre de Castelló: 'Fusta de carrasca', de Manel Alonso

La Plaça del Llibre de Castelló torna a posar a l'abast milers de llibres en valencià al carrer, del 10 al 13 de novembre, amb una programació diversa formada per més de 30 activitats gratuïtes adreçades a tots els públics; enguany, amb canvi de localització, a la plaça de l’Hort dels Corders i amb l’aixopluc de l’edifici del Menador.

Hi podreu trobar els nostres llibres entre els aparadors que preparen Noviembre, Azul, Rincón de duendes, Babel i Plácido Gómez. L'horari és d’11:00 a 14:00 i de 17:00 a 21:00h.

I el dissabte 12 de novembre, a les 19h, estarem amb Manel Alonso per comentar i llegir fragments de la seua última novel·la, Fusta de carrasca.


En paraules de Francesc Pou: «L’obra que ens ocupa, escrita la major part d’aquesta durant la pandèmia, constitueix el testimoni d’una dona on el record del passat conviu amb el present. Hi ha moments per al dolor i l’abatiment junt amb d’altres en què l’esperit per eixir-ne endavant va enfortint-se amb el valor i l’estima per tot allò que l’envolta, que tot i semblar senzill, té una perfecta concatenació amb l’ordre lògic de la mateixa vida, on tot està configurar perquè el cicle d’aquest fluïsca amb naturalitat.»

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada