2 de novembre del 2022

A Fan Set, 'Fusta de carrasca', de Manel Alonso

Dimecres 9 de novembre, a les 19h en la Llibreria Fan Set de València, estarem compartint la lectura de Fusta de carrasca, de Manel Alonso. Hi estaran, acompanyant a l'autor, Núria Sendra, Marca Caballer, Mercè Viana i Pilar Santos.

De la darrera novel·la de Manel Alonso s'han dit ja moltes coses: 

«La lectura de Fusta de carrasca encén el cor de sentiments contradictoris i il·lumina l’esperit, en un relat que respon als grans interrogants del món i ens fa plantejar-nos la vida d’una manera diferent a com l’havíem vista fins ara. Una obra àgil, dinàmica, que es pot llegir de moltes maneres i que ens dona moltes opcions als lectors. La vida i res més, això és Fusta de carrasca de Manel Alonso».

Vicent Nàcher Ferrero - Fusta de carrasca, una novel·la plena de veritat

«Fusta de carrasca  (Edicions del Bullent. Picanya, 2022) té un ritme ràpid perquè passen moltes coses sense que hi haja transició entre elles. Mai, però, es perd el fil. I això perquè posseeix diversos recursos que la cohesionen. (...) 

Fusta de carrasca  (Edicions del Bullent. Picanya, 2022) té un ritme ràpid perquè passen moltes coses sense que hi haja transició entre elles. Mai, però, es perd el fil. I això perquè posseeix diversos recursos que la cohesionen».

Magda Añon a Diari Gran 

«La nostra narradora és com la fusta de carrasca, molt més humil, fiable, dura, imputrescible. I, per posar en marxa la memòria, no té prou amb una altiva i arrogant magdalena, sinó que necessita una bona peça redona de pa amb molla ferma, de la qual talla un parell de llesques ni massa primes, ni massa grosses. I, després d’untar-les amb crema d’avellanes i cacau, llépola, pega un mos i sent en les papil·les gustatives, amb una precisió colpidora, el tast dolç de la infància». 

Salvador Vendrell, al Diari La Veu

I si Fusta de carrasca fos una banda sonora, sonaria més o menys així:

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada