16 de desembre del 2022

Idees de llibres infantils per a regalar

 


Regalar llibres infantils és regalar una experiència que estimula la imaginació i ajuda a créixer. Són regals, per a sempre i més encara si els acompanyem en la lectura.

En aquest vídeo hi ha idees de contes per a regalar a les feretes: https://youtu.be/4OzYzie6x3o

Hi trobareu:

Somriures amb Llorenç Un àlbum il·lustrat en majúscules i amb la fantasia del contacontes Llorenç Giménez.

De mercats, de Miquel Puig i Cuadau, per als que juguen a botigues, per saber històries de mercats, fire i porrats. Premi de No Ficció Infantils Ma Dolors Català Amorós.

'Bragat, el gat influencer del Puig Llorença', un conte d'Empar Ferrer amb il·lustracions de José Fonollosa per als amants dels animals. Bragat és un «gat» molt especial que ens contarà la seua història i la dels animals de les nostres terres.

Joan-Antoni i els torpalls. Una rondalla d'Enric Valor adaptada per Jordi Raül Verdú i amb il·lustracions de Dani Cruz. Una de ben divertida, el món és boig!

Don Joan de la Panarra Una rondalla d'Enric Valor adaptada per Jordi Raül Verdú i amb il·lustracions d'Antoni Laveda. Aquesta és d'herois valencians! La història de Joan de la Panarra, un jove malfaener i malcregut que havia matat cent mosques d'un colp. Juga a la confusió amb el lema que hem esmentat. Però ser un heroi no és fàcil i la fama s'ha de conservar; així, es veurà obligat a enfrontar-se a nous adversaris, esta vegada més perillosos.

Abella Una rondalla d'Enric Valor adaptada per Jordi Raül Verdú i amb il·lustracions d'Àngela Barratxina. Té un argument bàsic que ens és familiar ja que s'assembla al que ha estat popularitzat arreu del món com a La bella i la bèstia amb l'afegit que és una història tradicional valenciana.

Regala llibres, llegir fa créixer!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada