16 d’abril del 2023

La nova mestra, de Carme Cardona, a La Pobla de Vallbona i Riba-roja

 El dia del llibre ja quasi està ací i tenim moltíssimes ocasions de trobar el llibre ideal per regalar (o regalar-nos). 

"La nova mestra", de Carme Cardona, és una novel·la de terror que té per protagonista una jove que arriba a Fontfreda, el seu primer destí com a mestra. Fontfreda és una població rural i muntanyenca, un paratge agrest i remot… tots els ingredients per encertar el regal. 

La podreu comprar a les millors llibreries, al web Bullent i, si ets de la comarca de Camp de Túria, a més, te la podràs endur dedicada els dies 22 i 23 d’abril.

El 22 d’abril a les 13h, Carme Cardona presentarà "La nova mestra" al Dia del llibre de la Pobla de Vallbona. Serà a la Casa Gran i també hi ha unes jornades d’història.


El diumenge 23 d’abril, des de les 10h. Fins a les 15h. al Parc Municipal Maldonado de Riba-roja de Túria, les bliblioteques han organitzat la Fira del llibre amb màgia, dansa, teatre i moltes altres activitats. A la caseta de l’IDECO podeu trobar Carme Cardona.

A "La nova mestra", Adela Ferro és una jove que arriba a Fontfreda, el seu primer destí com a mestra. Fontfreda és una població rural i muntanyenca, un paratge agrest i remot. Lluny de la seua família i en un ambient fosc, propi de mitjan segle passat, la nova mestra es veurà atrapada en una obsessió que es va apoderant d’ella i endinsa el lector en les profunditats d'un thriller psicològic amb final negre com un pou. 

"La nova mestra" ha estat guanyadora del Premi Soler i Estruch en el marc dels LXVI Premis Castellum Ripae. 

En pots saber més a https://www.bullent.net/libro/3307-la-nova-mestra


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada