22 de gener del 2024

A La Font, Inauguració Exposició fotogràfica Muntanyes


 El col·lectiu "A un tir de pedra" inauguren l'exposició fotogràfica "Muntanyes" el divendres 26 de gener a les 20h. en l'oficina de turisme de la Font d'en Carròs.

Ja hem vist als seus llibres A un tir de pedra. Les més belles sendes de la Safor El Mondúver a un tir de pedra que fan unes fotografies excel·lents i aquesta vegada han anat a molt més que un tir de pedra i ens n'han dut fotografies.

La llibreria El Castell, de la Font d'en Carròs, tindrà a la venda els llibres el dia de la inauguració.

A un tir de pedra. Les més belles sendes de la Safor és un llibre adreçat a persones amb l’interés o la curiositat per conéixer les muntanyes de la Safor.
Fa més d’una dècada aparegué A un tir de pedra. Des d'aleshores, el llibre ha tingut una acollida càlida, corprenedora. Han passat molts anys i hem decidit fer-ne una edició absolutament nova, amb el convenciment que una renovació completa era necessària i ja indefugible i, també, que podríem aportar una versió millorada i madurada. Si la primera versió fou un intent agosarat de recopilar un inventari exhaustiu de totes les sendes de la comarca, aquest pretén mostrar i narrar una tria personal d'aquelles que considerem les més belles i destacades sendes de la Safor. Una tria il·lustrada amb esplèndides fotografies, abundant cartografia i, a més a més, informació addicional en línia, permanentment actualitzada, que us ajudarà a arribar al començament de cada sender, l'inici d'un nou camí per conéixer i estimar les nostres muntanyes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada