8 de març del 2024

A Real, "La por", d'Esperança Camps

 Per imprevists de darrera hora, l'acte de Real ha estat cancel·lat. Lamentem les molèsties.
L'associació cultural Josepa Blasco ha organitzat una presentació de La por, d'Esperança Camps. Un relat angoixant en primera persona que Esperança Camps introdueix amb un nus a la gola, el cor en un puny i la força i la bellesa del llenguatge que empra.

Serà el proper dijous 14 de març a la Biblioteca de Real, en la Casa de la Cultura (https://maps.app.goo.gl/p2JBWnBa5ME9naPr8) a les 20h. És d'accés lliure i comptarem amb la presència de l'autora.

«El món girava i un dia el món ja no va girar més. Es va aturar per sempre i em feia mal. Punxes d’eriçó. A vegades el món no és aturat però va més a poc a poc. És un món amb les piles esgotades. Jo no hi soc dins però encara em fa mal i a la boca hi tenc el gust de la molsa eixuta que és plena de terra vermella de cucs. El dia que vaig sortir del món era tot ennuvolat i plovia com ara que fa tota la vida que plou i tot és negat.» 

La por és viure vora el mar i anar a una escola de monges. Tenir un pare que viatja molt i una mare bonica i elegant i una criada que fa tot el que fan les mares quan són mares cada dia i no són com la teua que ho és poques vegades. Una criada que substitueix ta mare però no et fa besades perquè no és ta mare. La mare no et fa besades.

Entrevista a Esperança Camps al programa Pròxima Parada, que es pot escoltar a:

https://www.apuntmedia.es/programes/proxima-parada/complets/09-02-2024-proxima-parada-segona-part_135_1682332.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada