6 de desembre del 2016

Entrega del 36é Premi Enric Valor: Nit de rialles



El dissabte 17 de desembre de 2016 es lliura el 36é Premi Enric Valor de literatura juvenil.
Serà, com és tradició, al Centre Cultural de Picanya a les 20:30 hores. El premi està convocat per Edicions de Bullent i l'Ajuntament de Picanya.

En aquest acte es farà públic el veredicte del jurat, que ha de triar quina de les obres presentades es fa amb el prestigiós guardó. El premi consisteix en 6000 euros, un gravat de Rafael Armengol i la publicació del llibre per Edicions del Bullent.

El lliurament d'un premi és un acte solemne. És tradició que hi haja una actuació musical durant el lliurament. I ja fa molts anys que el condueix el periodista Ezequiel Castellano i enguany presentarà Nit de Rialles, un espectacle còmic per a adults de tipus cafè-teatre: rialles garantides amb Llorenç Giménez i Carles Cano, narradors orals, romancers i xarraires..

A continuació, gaudirem d'un còctel de lliurament del premi a la Sala d'Exposicions de Picanya, envoltats de l'exposició Al Tall, 35 anys de música mediterrània des del País Valencià. L'exposició s'inaugura el dilluns 12 de desembre e les 18:30.

Entre les activitats culturals que es realitzen pel Premi Enric Valor està la visita de Joan Bustos, guanyador de l'any anterior amb Paraules de Júlia als centres educatius de Picanya el dia 9 de desembre. Concretament visitarà l'IES Enric Valor i l'Escola Gavina.

A l'IES Enric Valor també han rebut la visita de l'escriptora Lourdes Boïgues, autora de  L'estranya que habita els meus somnis l'obra finalista de l'any anterior amb gran satisfacció per part de la multi-premiada autora i molt bon treball de professors/es i alumnes que participaren activament i entusiasta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada