24 de maig del 2021

I Plaça del Llibre de Gandia

Els llibres prenen, per primera vegada, la Plaça del Rei Jaume I de Gandia el cap de setmana del 28 al 30 de maig: un punt d’encontre per a editorials que editen en català, llibreries, autors/es, il·lustradors/es i biblioteques.



Podreu trobar els llibres d'Edicions del Bullent al llarg dels tres dies i, a més, vos convidem a dues activitats el diumenge, 30 de maig: Jordi Raül Verdú ens parlarà de la seua adaptació de les rondalles d'Enric Valor per al més menuts, i la presentació del darrer Premi Bernat Capó, Animetes santes.

Diumenge, 30 de maig a les 11:45h, Jordi Raül Verdú ens presentarà els nous títols que ha adaptat de les Rondalles d'Enric Valor.



I també diumenge, 30 de maig, a les 18h, presentarem Animetes santes, de Josep Lluís Santonja, el llibre guanyador del 21é Premi Bernat Capó de difusió de la cultura popular. Amb l'autor, Josep Lluís Santonja, acompanyat de l'editora Núria Sendra.

« [...] tota una sèrie de comportaments al voltant del moment del trànsit d’aquesta vida a l’altra, lligats als costums populars i sempre ben documentats, que fan que el lector s’endinse en tot un univers que a poc a poc també mor i que ja només els qui tenim una certa edat, siguem capaços de recordar algunes coses que els nostres avis vivien amb normalitat -com ara encendre les animetes per Tots Sants. Gràcies a Josep Lluís Santonja, aquell univers de la mort, dels segles XIV al XIX, el podem conéixer millor».
diu Vicent Josep Escartí a Levante-emv: 

https://www.levante-emv.com/cultura/panorama/2021/05/16/animetes-santes-51865239.html?

A la Plaça del llibre de Gandia hi haurà moltes altres activitats, que es poden consultar en aquest web:
http://placadelllibre.com/gandia/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada