3 de desembre del 2010

Els fantasmes del Lacrima Coeli, de Francesc Mompó


L'última novetat de la col·lecció Esplai acaba d'arribar.

Sinopsi:
Al Lacrima Coeli estan ocorrent coses molt estranyes. Des de fa vora tres segles els fantasmes que els fantasmes hi fan i desfan com els ve de gust. Un pare Celestí contínuament acompanyat del fantasma del dit que li amputaren. Una Ofèlia que prefereix la companyia de la poesia a la del descans etern. Uns professors que es mouen en una realitat molt irreal. Uns alumnes que jugant jugant es veuen involucrats en el robatori d’una relíquia. I tot això amanit per una gran dosi d’humor surrealista. Un centre d’estudis on pot passar de tot excepte avorrir-se.


Francesc Mompó i Valls va nàixer a l’Olleria (la Vall d’Albaida). És professor de llengua i literatura en un centre de l’Horta, i també en els cursos de formació lingüisticotècnica en valencià del professorat no universitari. Ha elaborat llibres de text per a l’ESO i ha participat en diversos actes civicoculturals arreu del país. Ha guanyat diversos premis de literatura; així com el de Difusió de la Literatura Catalana al País Valencià atorgat per la junta de l’AELC del País Valencià (2010). Té publicades les novel·les: Els ulls del llac, L’ull de Zeus, Terra de déus, que conformen una trilogia, L’elegit, Els greixets, Uendos, Amable, Camí d’amor i el poemari Viàtic marí. 

Podeu visitar els blogs de l'autor Uendos, Greixets i Maremortes (guardonat amb el Premi Difusió de la Literatura Catalana al País Valencià) i Francesc Mompó i Valls.

En el següent vídeo Francesc Mompó ens parlar del llibre:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada