16 de desembre del 2010

A Terrassa. Presentació On-Off, l'energia que mou el món de Gemma Aguilera


Per entendre el sistema energètic.

Dia: Dijous, 16 de desembre de 2010
Hora: 19:00 hores
Lloc: Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. Sala Dièsel (Rambla d’Ègara, 270)

Previ a la presentació, a les 18h, el museu us convida a fer boca amb una visita guiada a l’exposició Energia Gas i Petroli a càrrec del Cap de l’Àrea d’Exposicions del NACTEC. I al final de l’acte, s’oferirà una copa de cava als assistents.

A les 19:00 presentació d'On-Off. L'energia que mou el món, de Gemma Aguilera, a càrrec de l'autora.

Al final de l’acte s’oferirà una COPA DE CAVA.

Activitat gratuïta
Agraïm confirmació d’assistència a la visita guiada (937 368 966 begin_of_the_skype_highlighting              937 368 966      end_of_the_skype_highlighting ext. 17952 o bé idepedro@gencat.cat)

On-Off. L'energia que mou el món, de Gemma Aguilera
Som petroaddictes, sí. I no sabem com posar-hi remei. L’endemà que l’aixeta del petroli es tanqui, potser d’aquí a unes dècades, el món es paralitzarà? Esperem que no! Però des d’aquest precís instant hem de buscar altres aixetes que garanteixin l’abastament energètic perquè la roda de la vida segueixi girant. El futur passarà per un model energètic mixt, on les energies renovables, respectuoses amb el medi ambient i inesgotables a la natura, tindran un paper fonamental. En aquest llibre hi trobareu una munió de receptes a l’abast de tothom per a cuinar un món energèticament més sostenible.

Gemma Aguilera i Marcual (Sant Boi de Llobregat, 1979) és periodista. Treballa al setmanari El Temps i escriu a la revista Sàpiens i al diari Avui. És autora del llibre Una humanitat extingida (2009), sobre l’home de Neandertal, i Carod-Rovira. Saltar la paret (2003). El 2007 va rebre una menció d’honor en la categoria de periodisme escrit pel treball Tornen, sobre la reintroducció d’espècies animals als Països Catalans.

També en castellà:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada