17 de gener del 2012

Presentació a Pego d'Una paella de biodiversitat, de Vicent Morera


Aquest divendres a Pego, parlarem de biodiversitat, a la presentació que farem a la Casa de la Cultura, del llibre Una paella de biodiversitat, de Vicent Morera.

Data: Divendres, 20 de gener de 2012
Lloc: Casa de Cultura de Pego (c/ Sant Domènec, 5)
Hora: 20:00 hores

La presentació anirà a càrrec de Ximo Sastre, professor de Biologia, i comptarà amb la presència de l'autor, de Núria Sendra (Edicions del Bullent) i de la regidora d'Educació i Cultura de l'Ajuntament de Pego, Alicia Siscar.


Una paella de biodiversitat, de Vicent Morera
Què és la biodiversitat? Perquè estem obligats a preservar-la? Com ho podem fer? Podem respondre aquestes preguntes fent una paella o escoltant cançons reivindicatives? Llegiu aquestes pàgines i veureu que sí.
Ja han acabat les classes i la colla d’amics només pensen en anar de festa. El dinar de final de curs encendrà l’espurna de la paella de Sant Jaume i del concert de rock a la mar. Les cançons de La Gossa Sorda i Obrint Pas entre d’altres, conduiran a la reivindicació per un planeta més just i més net, on la preservació de la biodiversitat jugarà un paper clau.

Vicent Morera i Ferrando (Pego, 1964) és professor de biologia i geologia en un institut de secundària. És coautor de diversos treballs que ens introdueixen en el coneixement de la natura més pròxima. Dels publicats, n’assenyalarem dos: Les fonts de la Safor. De les nimfes d’aigua a la sobreexplotació dels aqüífers (2004) i La Vall de Gallinera. Per camins de moriscos i mallorquins (2011).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada