19 de juny del 2013

7 d'Estellés, de Bertomeu, finalista al Millor disc de cançó dels Premis Ovidi Montllor


El dia 27 de juny, a les 22.30 hores, a la sala de la Societat Coral El Micalet de la ciutat de València se sabran els guanyadors de la 8a. edició dels Premis Ovidi Montllor a la música en valencià. Es tracta d'una terra de músics i, per tant, haver quedat entre els quatre més ben valorats, ja és tot un motiu de satisfacció. En la categoria Millor disc de cançó juntament a 7 d'Estellés, de Bertomeu estan Lluís Vicent amb El dia desprésSenior i el Cor Brutal amb València, Califòrnia i  Pau Miquel Soler amb L’amor o la guerra. La meitat són poemes de Vicent Andrés Estellés musicats i això encara ens fa més feliços!

El Premi al suport a la música en valencià ja se sap i  se li atorga per unanimitat a la periodista radiofònica, Amàlia Garrigós el compromís de la qual amb la música del País Valencià ha permès un millor coneixement de les novetats i concerts dels músics valencians. De debò que subscrivim aquest premi i encara l'eixamplaríem a la cultura en general.

El Premi Ovidi a l’aportació artística a la música en valencià ha recaigut per unanimitat en Maria del Carme Girau, valenciana de Simat de La Valldigna que va participar molt activament en el grup Els Setze Jutges al qual es va integrar l’any 1964.


I encara aprofitem aquest apunt per a fer-vos coneixedors de les pròximes ocasions per gaudir de 7 d'Estellés, de Bertomeu en directe: 



21 JUNY - ALBERIC
BIBLIOTECA MUNICIPAL-20:00
C/ PINTOR RIBERA, 3
ENTRADA LLIURE




22 JUNY - LA CASA CANTONERA (ALGEMESÍ)
CONCERT 20:00 - EXPOSICIÓ 19:00
C/PELAIO, 36 ALGEMESÍ
ENTRADA LLIURE
També hi ha l'exposició de Marc Bou "Versos en blanc i negre. Il·lustrant Estellés". Podeu llegir l'article de La Casa Cantonera al seu web http://lacasacantonera.org/concert-exposicio-7-destelles/




25 JUNY - AULA DE LLATINITAT (OLIVA)
CONCERT 20:00 - EXPOSICIÓ 19:00
AULA DE LLATINITAT (C/ DE L'AULA) OLIVA
ENTRADA LLIURE
Aquest acte precedirà l'actuació en directe d'Albert Bertomeu en el programa Paraules en silenci de Ràdio Pego

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada