4 de juny del 2013

A Almoines, viu l'aventura d'Un tren de llegenda, el Xitxarra!, amb Juli Capilla


L'aventura d'Un tren de llegenda, el Xitxarra, comença en el trenet d'Almoines, que és real i recrea el recorregut del mític tren. Doncs allà que ens n'anirem a escoltar un poc la història i provar de pujar al tren, a veure si a nosaltres també ens trasllada segles enrere, al tren real en un món d'imaginació i personatges fantàstics i molt nostres. Apunteu, que és un bon pla per al diumenge!

Data: Diumenge 9 de juny de 2013
Hora: a les 12 h.
Lloc: al Parc del trenet d'Almoines

Presenta Marta Insa, mestra, amb la presència de l'autor del llibre.

l'Associació musical l'Almoina farà un petit concert.

Es repartirà als assistents un bitllet de tren per a un viatge debades.

Un tren de llegenda, el Xitxarra El iaio Ferran convida els seus néts a pujar al tren de joguet que hi ha al parc del seu poble, Almoines. Però, de sobte... es troben en un tren de veritat! És el Xitxarra, l'antic tren dels anglesos que anava del Port de Gandia fins a Alcoi. Pel camí, coneixeran uns amics d'una altra època, herois i personatges llegendaris. Una aventura al·lucinant, plena de perills, que els ensenyarà uns mons i unes persones tan desconeguts per a ells com fantàstics.


Juli Capilla (València, 1970) és escriptor i professor de Valencià en un institut d’Elx (Baix Vinalopó). Ha publicat les novel·lesL’Home de Melbourne i Tabarca. Aventura per la Mediterrània; a més de diversos poemaris i llibres de divulgació de la literatura. Va ser director de les revistes literàries Caràcters i Espai del Llibre, i col·laborador en diversos mitjans de comunicació. http://blocs.mesvilaweb.cat/julicapilla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada