1 d’agost del 2013

El bord, de Toni Lloret. Reedició



El bord, de Toni Lloret i Grau

El període històric que va des de la mort de Martí l’Humà fins al compromís de Casp capgirà el futur de Catalunya, el País Valencià, Aragó i les Illes Balears. Va ser una època de tribulacions polítiques, en què hi va haver molts protagonistes anònims. El cas de Frederic, fill del rei Martí de Sicília i la seva amant, i nét de Martí l’Humà, n’és un dels més exemplificadors. 

En aquest llibre, Toni Lloret ens acosta a aquest moment històric a través dels ulls d'una criatura, Frederic. Apartat de la seva mare des de petit li podria haver escrit unes cartes que sap que no rebrà o no podrà respondre.

Toni Lloret i Grau (Igualada, l’Anoia, 1957) és psicòleg i escriptor. Col·labora habitualment en la premsa diària i ha publicat uns quants títols sobre temes socials i, en particular, sobre l’infantesa maltractada. Com a psicòleg, ha estat director del Centre d'Acolliment per a Infants de la Casa de Maternitat de Barcelona i psicòleg del Servei d'Atenció a la Dona del C.A.P de Salut d'Igualada. Ha estat col·laborador de la Comissió Europea com a expert en temes com els maltractaments infantils i la violència de gènere.

Ací podeu llegir les primeres pàgines:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada