6 de setembre del 2013

Bertomeu canta 7 d'Estellés en els actes de l'Any Estellés de la Setmana del Llibre en Català


A BARCELONA

En el mes que més sopars d'Estellés se celebren, per coincidir amb el seu natalici, Bertomeu continua movent el llibre-disc "7 d'Estellés".

Al blog de Bertomeu es poden consultar totes les actuacions hi han programades. 
De moment, la més propera, és el dissabte 7 de setembre a Benimodo en el sopar popular que tancarà tota una setmana dedicada a Estellés i que se celebrarà a la Plaça Machí a les 21 hores de la nit.

I la que encapçala aquest apunt és la que està prevista a Barcelona el 14 de setembre dins dels actes dedicats a l'Any Vicent Andrés Estellés en el context de la Setmana del Llibre en Català. 

Està prevista a les 19:45 hores, després de la presentació de  Pell de gat, de Ma. Victòria Lovaina. Però és en un altre dels espais de per fer activitats de la Setmana: La Plaça de la Paraula. La Setmana celebra la 31a edició a l'avinguda de la Catedral de Barcelona del dia 6 al 15 de setembre.


Albert Ortega "Bertomeu" És un músic i cantautor Valencià que ha realitzat múltiples tasques de composició i enregistrament.

Com a projectes més personals ha participat activament en la banda de rock "Ampelt, en "Clau de lluna jazz" en el Llibre disc infantil i concert teatralitzat "El viatge de Marcel el marcià".

Com a "Bertomeu" ha realitzat discos com "I ARA QUÈ?", "CINC MES" i "A DOS DE VAL" Disc Homenatge a Ovidi Montllor i Joan Fuster, etc.

Ha col.laborat amb gent i grups com Rafa Xambó, Batà, Noir, Vinojuan, Miquel Gil, Svaters i Andreu Valor.


El 2010 rebé el Premi Ovidi Montllor al Millor disc de cançó, "Cançons de la memoria trista" amb Rafa Xambó i el2011 fou nominat als Premi Ovidi Montllor a la Millor cançó: "A la ciutat" del disc "I ara qué?"

Els vídeos de tres de les cançons del llibre-disc es poden escoltar a la xarxa:




Hem preparat una bona combinació a l'Any Estellés al nostre web: 7 d'Estellés + 69 poemes d'amor. El regal més oportú!

3 comentaris: