12 de maig del 2015

A Barcelona, Bertomeu canta Estellés Infinit a les biblioteques


Desprès de la gran acollida que va tindre 7 d'Estellés, Bertomeu torna a musicar alguns dels poemes del poeta de Burjassot en aquest nou volum, Estellés infinit.

I no hi ha millor forma de fer un tast, que en directe. Així, que Bertomeu ha programat una Gira per a les pròximes setmanes. Aquesta setmana n'hi han dos cites en dos biblioteques de Barcelona. Dos oportunitats per a conèixer l'obra d'Estellés de la mà de Bertomeu.

La primera és el dimarts 12 de maig a les 19 hores, a la Biblioteca Francesc Candel (c/ Amnistia Internacional, 10).

La segona serà a la Biblioteca Les Corts-Miquel Llongueras (Riera Blanca, 1-3),  el dijous 14 de maig a les 19 hores de la vesprada.


Podeu fullejar les primeres pàgines online a:



I també podeu escoltar una de les cançons en un vídeo: Per la dignitat del País (https://youtu.be/ppK7CxrOSLQ).

Vicent Andrés Estellés (Burjassot, 4 de setembre de 1924 - València, 27 de març de 1993) és un dels poetes valencians més importants del s. XX. Té una obra molt extensa, fonamentalment de poesia però també d’altres gèneres. Entre altres reconeixements, va rebre el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes (1978), laCreu de Sant Jordi (1982), el Premi d'Honor de les Lletres Valencianes (1990)[, la Medalla d'Or al Mèrit en les Belles Arts del Ministeri de Cultura (a títol pòstum)

Albert Ortega "Bertomeu" és un músic i cantautor Valencià que ha realitzat múltiples tasques de composició i enregistrament. Ha publicat els discos "I ara què?", "Cinc més" i "A dos de Val" (Disc Homenatge a Ovidi Montllor i Joan Fuster respectivament), "A casa nostra", etc. ha participat activament en la banda de rock "Ampelt, en "Clau de lluna jazz" en el Llibre disc infantil i concert teatralitzat "El viatge de Marcel el marcià" i el  "El pirata Pataxula en El tresor del monstre".

Ha col·laborat amb gent i grups com Noir, Vinoluan, Miquel Gil, Sva-ters, Senior i el Cor Brutal Al Tall, Manolo Miralles, Pau Alabajos, Batà, Ovidi Twins..El 2011 fou nominat als Premi Ovidi Montllor a la Millor cançó: "A la ciutat" del disc "I ara qué? i el 2014 amb "A casa nostra"; el 2013 amb 7 d'Estellés, fou finalista al Millor disc de cançó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada