27 de maig del 2015

Isabel Canet ens parla d'El Baró de Foc en un minut



"...El Baró de Foc és una novel·la inspirada en llegendes com la de Caro, la de Gualba, la reina de les dones d'aigua o la de la fundació de monestir de Santa maria de Valldigna", diu Isabel Canet la brevíssima exposició que li hem demanat per explicar la seva novel·la.

Sense tirar mà de la mitologia nòrdica, amb els nostres referents, Isabel Canet basteix un món fantàstic que és actual i situa al centre del mapa, de l'acció, escenaris tan propers com la Valldigna. El resultat és excel·lent i convida a anar a veure (o re-visitar) aquests escenaris, d'altra banda tan importants per al nostre patrimoni cultural.

El Baró de Foc: Quan Joana i Andreu es van prometre amor etern al monestir de Valldigna, el Baró de Foc es va regirar de ràbia a les Grutes de Lava on habita. Des d'aleshores no ha fet altra cosa que intentar destruir el monestir enviant arsinots i tòtils de combat. Per la seua banda, l'Emperador dels Vents i la reina Gualba han mobilitzat un exèrcit d'àngels i dones d'aigua per a evitar-ho. Enmig de la lluita, la jove Elisa descobreix la seua autèntica natura i, acompanyada per un àngel i un arqueòleg, formaran un triangle perfecte d'aire, terra i aigua capaç d'enfrontar-se a les perilloses forces del mal.

Per saber més sobre El Baró de Foc  o llegir les primeres pàgines: www.bullent.net/libro/3188-El_Baro_de_Foc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada