20 de maig de 2015

A Gata, Tot el que tinc per ballar amb tu, d'Elvira CambrilsEl 29 de maig a Gata arriba la Felicitat. I també la seua autora, Elvira Cambrils, per presentar la novel·la Tot el que tinc per ballar amb tu. I per parlar amb els membres del Club de lectura i amb tots els que tinguen gust de gaudir de la bona conversa i millor literatura.

Serà a la Biblioteca Pública Municipal (c/ de la Bassa) a les 20h i presentarà Juan Pedrós Talens, regidor de Cultura de Gata.

Tot el que tinc per ballar amb tu Felicitat desembarca a l'illa grega de Sérifos amb la idea d'anar-se'n al més aviat possible. Se sent abatuda pel pes de l'infortuni.
La mare malalta, els problemes amb la parella marquen la seua vida. Però els tamarits, les olors, les capelles blanques, la música i les tavernes vora mar la desperten d'una llarga letargia. Els habitants de l'illa la duran a ajornar el final de les vacances.

Tot el que tinc per ballar amb tu  parla de la sensualitat i els sabers de la filosofia moral clàssica com a antídots contra les gorgones que amenacen l'existència humana.

És una història sobre la fragilitat i la por però també sobre el valor de la rebel·lia individual per a afrontar-les.

A partir del mite de Dànae i Perseu, la novel·la recorre els camins que condueixen la protagonista de l'abisme a la renaixença, uns camins que l'allunyaran del que ha de fer, del deure, i tanmateix li obriran les portes per a la conquesta d'una vida feliç.

Comença a llegir ara: http://issuu.com/bullent/docs/_26__tot_el_que_tinc_per_ballar_amb/1Per saber més sobre el llibre: http://www.bullent.net/libro/3173-Tot_el_que_tinc_per_ballar_amb_tu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada