1 de juny del 2016

Recursos didàctics de Guardians del gel





Què podem trobar en les pàgines de Guardians del gel? Un viatge a l'Antàrtida. Descobrirem una capa de gel de quatre quilòmetres de gruix. A sota, un lloc meravellós per a viure. El Llac Vostok. En plena crisi a la Vall del Llac, quan els habitants de l'interior de la Terra pensen que el cel de gel els caurà a sobre, Marta i els seus amics fan un gran descobriment. Han trobat les proves que a l'exterior també pot haver-hi vida. I, tot i que els adults no els deixen investigar, faran tot el possible per demostrar-ho. L'aventura està servida.


L'aventura, a més, no acaba en les pàgines del llibre Guardians del gel. La darrera novetat de Pep Castellano i Canto Nieto ara té més recursos per treballar i divertir-se a classe o a casa.


Pots trobar la pàgina didàctica del llibre en el següent enllaç: http://www.bullent.net/didactica/guia-guardians-del-gel/


Allà, a més de llegir les primeres pàgines o veure l'entrevista que Manolo Gil va fer als autors, també hi ha la proposta didàctica, elaborada per Isabel Fuertes.



Guardians del gel també té una cançó. La cantàrem a la presentació de Castelló i ací la teniu. T'animes a cantar-la?




https://youtu.be/_Z-Yl-VX4M0

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada