30 de gener del 2019

54 Fira del Llibre de València: activitats per a escolars



La 54 edició de la Fira del Llibre de València estarà als Jardins de Vivers des del 25 d'abril fins al 5 de maig de 2019.

Com tots els anys, s'organitzen activitats per a enriquir la visita de les escoles i instituts a la Fira.

Una gran oportunitat per a conèixer als autors dels llibres que hem llegit!

Si us interessa, podeu sol·licitar la participació dels i les vostres alumnes en les activitats escolars de la Fira del Llibre, omplint el formulari que trobareu en aquest enllaç. El termini acaba ja, el divendres 1 de febrer!

En edicions del Bullent proposem les següents activitats:

Per 2n Cicle ESO i Batxillerat.
Coneixerem el personatge de Sant Vicent Ferrer, sobretot els seus sermons, amb Albert Toldrà, autor de Paraula i passió, Sant Vicent Ferrer, predicador


Sant Vicent Ferrer, ara i ací, fa un lectura en primera persona del seu complex personatge històric i del seu mite, intensament manipulat per diferents interessos polítics, i ens conta com ell va ser, per damunt de tot, un predicador apassionat, el portador de la paraula. Una nova lectura, fresca i comprensible i sobretot racional, de la figura de sant Vicent.

En l'enllaç següent podeu sol·licitar l'activitat:
https://firallibre.com/activitats-escolars/paraula-i-passio-sant-vicent-ferrer-predicador-any-sant-vicent-ferrer/

Per a 2n Cicle de primària.
Vicent Pardo s’ha dedicat sempre a l’ensenyament. A moltes de les seues obres, obviament, es reflexa la seua relació amb les aules, sempre des d’una perspectiva irònica i benhumorada.


En una voreta del pensament de totes les persones viu la colla més increïble i divertida d’amigues i amics: és la formada pels nostres desitjos, fantasies, il·lusions i somnis. Sempre està de festa, sempre pensant, tramant i planejant mil maneres de fer-se realitat. Segur que tu també te l’has notat! I què passa quan un desig s’acompleix? Ui! Passa de tot, com podràs comprovar en les deu històries que apareixen en aquest llibret. Potser hauries de llegir-lo atentament perquè algun dia tu també et pots trobar vivint allò que has imaginat amb tantes ganes...

Enllaç a l'activitat:
https://firallibre.com/activitats-escolars/demana-un-desig-amb-vicent-pardo/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada