18 de gener del 2019

A Ondara, 'A la platja de Camus' d'Elvira Cambrils


El proper divendres 25 de gener a la Casa de la Cultura d'Ondara (Pl. Major, 10) es presenta A la platja de Camus d'Elvira Cambrils.
Comptarem amb la participació de Raquel Mengual, regidora de cultura d'Ondara, i l'autora establirà un diàleg amb Jovi Seser, gerent de la MACMA i escriptor. També hi haurà una lectura dramatitzada de la novel·la. 


A la platja de Camus és una novel·la a quatre veus sobre la dificultat, quan no impossibilitat, d’arribar a la veritat. Els personatges opten per l’alegria de viure i el dret a estimar sense mesura, com diu Camus, per a escapar de les desventures que acompanyen la vida humana.

L’atzar ofereix a Sílvia, guionista de cinema frustrada, treballadora a temps parcial i mare de dues filles, el relat de Daniel –un valencià d’Algèria, admirador d’Albert Camus, que va fugir d’allà el 1962 amb la independència de la colònia– de la mà del seu fill, Toni-Lluís.

Elvira Cambrils Miralles (Pego, 1955), professora de filosofia, s’inicia en l’escriptura creativa amb relats breus per al programa Graffiti de Ràdio Lliure (1985-88). Segueix amb els escrits de divulgació filosòfica, cròniques de viatge i contes del programa Estirant el fil de Ràdio Municipal de Pego (2003-2006). L’any 2006, el llibre de relats Mira’m, Amor (2007) guanya el premi de narrativa Blai Bellver de Xàtiva. Amb El bes de l’aigua es va estrenar com a novel·lista; va seguir amb Vestida de lluna, Premi Soler i Estruch 2015, Tot el que tinc per ballar amb tu i, recentment, A la platja de Camus.

A la platja de Camus té fins i tot banda sonora, i la podeu escoltar ací:
https://open.spotify.com/playlist/276HO2yOaOtcIRgZWqcwx7?si=d__p-AudSRmMjA8XHLgREw

També podeu fullejar les primeres pàgines:
https://issuu.com/bullent/docs/_30__a_la_platja_


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada