3 de maig del 2019

A Castelló de la Ribera: 'Un bri d’esperança' d'Agustí Colomer

El divendres 10 de maig a les 19:30 presentem a la Biblioteca Pública Municipal 'Joan Fuster' de Castelló de la Ribera, el darrer llibre d'Agustí Colomer: Un bri d'esperança. Sueca, 1952, guanyador del Premi Soler i Estruch 


Acompanyaran l'autor Marta Grimaldos (regidora), Óscar Noguera (alcalde) i Núria Sendra (editora)

Una xiqueta plena de vitalitat, malgrat la malaltia que pateix, esdevé una metàfora de l’entusiasme i la fragilitat amb què uns jóvens preparen una representació de teatre en valencià en plena dictadura franquista. Ficció i realitat es barregen en un argument amb Francesc de Paula Burguera o Joan Fuster com a protagonistes que ens permet copsar que no hi i ha mur prou fort que no es bade si hi fiquem un bri d’esperança.

Agustí Colomer Ferràndiz va nàixer a Alcoi l’any 1961. Llicenciat en Dret per la Universitat de València, és funcionari del cos tècnic de la Generalitat Valenciana. Des de l’any 2010 ocupa el càrrec de lletrat secretari general de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. En l’àmbit de la narrativa ha escrit la novel·la A trenc d’alba (Viena, 2016), guardonada amb el Premi 25 d’Abril Vila de Benissa i moltes altres en el terreny de l'assaig.

Al diari La Veu ens parlen del llibre:


I podeu fullejar les primeres pàgines: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada