16 de maig del 2019

Vicent Pardo ens presenta 'Demana un desig' en un vídeo


Li hem demanat a Vicent Pardo que ens diga alguna cosa del seu nou llibre Demana un desig de manera molt breu i n'hem fet un vídeo:



En una voreta del pensament de totes les persones viu la colla més increïble i divertida d’amigues i amics: és la formada pels nostres desitjos, fantasies, il·lusions i somnis. Sempre pensant, tramant i planejant mil maneres de fer-se realitat. Segur que tu també te l’has notat!
Els desitjos són tan diversos com ho som les persones. I què passa quan un desig s’acompleix? Ui! Passa de tot, com podràs comprovar en les deu històries que apareixen en Demana un desig. Potser hauries de llegir-lo atentament perquè algun dia tu també et pots trobar vivint allò que has imaginat amb tantes ganes.

Vicent Pardo (Vinalesa, 1954) ha escrit un bon grapat de contes i novel·les per a tots els públics, entre altres  Guillem i els 880.000 pastissets, Somien les flors del camp amb cossiols? o Una escola blanca que s´obri i mai no es tanca. Algunes d’elles han obtingut premis com ara l’Enric Valor, el Tirant lo Blanc, el Samaruc o el Joanot Martorell.

Gustavo Sanchis (Requena) Vol fer de la seua passió la seua ocupació i dedicar-se a il·lustrar i contribuir a omplir el món d’art.

Per saber més sobre el llibre: https://www.bullent.net/libro/3241-demana_un_desig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada