22 de juny del 2020

Conte, contat... Històries en homenatge a Llorenç Giménez, el Contacontes. Novetat Solidària

Conte contat... Històries per a LLorenç
coberta de "Conte contat..."

El llibre "Conte contat..." ha arribat a l'editorial! 

Diuen i expliquen que, no fa tant de temps, vivia un contacontes que tothom s’estimava. Com que cal recordar les bones persones sempre, escriptores i escriptors genials van inventar contes fantàstics com a homenatge; artistes dels pinzells li feren dibuixos... i, de tota aquella tendresa, en va nàixer un llibre que ajudava els que queien malalts. 
I això és tan cert com que és el llibre que t'estem mostrant.

I els genis de la llàntia que l’han escrit i il·lustrat són:

Rosa Serrano i Miquel Pérez Robles; Carles Cano  i Paco Giménez; Fina Masgrau i Lourdes Bellver; Vicent Sanhermelando i Ada Sinache; Domingo Chinchilla i Elsa Pérez Robles; Raquel Ricart i César Barceló; Francesc Gisbert i Aitana Carrasco; Maria Dolors Pellicer i Pep Ferrer; Josep A. Fluixà i Manel Sanz; Fina Girbés i Montse Gisbert; Enric Lluch i Núria Feijoó; Vicent Pardo i Joana Tamarit; Miquel Puig Cuadau i Consuelo Vento; Josep Millo i Paula Peña; Teresa Broseta i Toni Cabo; Maria Jesús Bolta i Anna Garcia Toledo; Mercé Viana i Anna Roig; Jordi Raül Verdú i Pau Beltran; Almudena Francés i Pedro Viché; Pep Castellano i Canto Nieto; Albert Dasí i Jordi Junyent; Cristina Duran i Miguel Ángel Giner.

I conte contat... tresor guanyat.

En aquest projectes també hem comptat amb l'ajuda dels ajuntaments d'Alfafar, Benetússer, Paiporta i Picanya. Moltes gràcies!

Els beneficis per les vendes del llibre aniran a l'Associació Carena d'ajuda a malalts del càncer

Fent resum, un homenatge al nostre estimat Llorenç que també serà una ajuda a altres persones malaltes de part de quaranta-cinc il·lustradors i escriptors, la correctora Maria Guasp, l'editorial... 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada