22 de gener del 2021

Segona edició del llibre "SOS! Bullying. Per entendre l'assetjament escolar", de Joaquina Barba



Ens agradaria que no calgués reeditar aquest llibre, perquè el problema de l'assetjament escolar a les aules ha desaparegut, però no és així.

SOS! Bullying, de Joaquina Barba, retrata una situació d'assetjament i ens invita a fer una reflexió dels motius que fan que tant l’assetjador com la víctima i els observadors, actuen com ho fan. Tanmateix, la lectura planteja qüestions que no hem de desestimar com ara, són els menors els únics culpables d’aquest fenomen? Com es pot acabar amb el bullying? Quins responsables haurien d’intervindre en l’extinció de l’assetjament escolar?

Per saber-ne més: https://bullent.net/libro/3017-SOS_Bullying_Per_entendre_l-assetjament_escolar

Joaquina Barba, Oliva 1966. És mestra, especialista en Audició i Llenguatge. Actualment és la directora del CEIP Francesc Carròs i presidenta de l’Associació de directores i directors del’Infantil i Primària del Pais Valencià. És coautora de diversos llibres de text i ha publicat més de trenta llibres de literatura infantil i juvenil, entre els quals Sònia i els maquis (2003), El braçalet de la princesa mora  (2004), Aixa, la xiqueta del desert (2011), L’illa Oblidada  (2006), Cel obert (2010), Misteriosa desaparició a la marjal (2018) El jardí de la fada Esperança (2019) o  Noah vol ser un drac (2021). I. en Edicions de Bullent, Poemes viatgers (2012), la col·lecció amb divuit llibres per a l’aprenentatge de la lectoescriptura Llegim amb Quina, Tafaner i la lluna, traduït al castellà com a Bubu y la luna pel que fa a literatura infantil. I Diagnòstic: anorèxia. Per a entendre l’anorèxia nerviosa en Claus per entendre el món.

Claus per entendre el món és una col·lecció per a introduir als joves en l'assaig, llibres que expliquen temes que necessaris per a mirar la societat amb sentit crític.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada