7 de febrer del 2022

Plaça del Llibre d'Alacant 2022: de l'11 al 13 de febrer

Els llibres prenen la Plaça Sèneca de la ciutat d'Alacant el cap de setmana de l'11 al 13 de febrer: un punt d’encontre per a editorials que editen en català, llibreries, autors/es, il·lustradors/es i biblioteques.


Podreu trobar els llibres d'Edicions del Bullent al llarg dels tres dies i, a més, vos convidem a dues activitats: jocs i cançons amb Piratosaures, per als més menuts, i la primera presentació de la novel·la de Mònica Richart, La dona invisible.


El diumenge 13 de febrer a les 12h Josep Chapa ens animarà a gaudir de Piratosaures, amb una cançò i jocs sobre dinosaures. És un llibre molt bonic que junta dues de les coses que més ens agraden: pirates i dinosaures.


I també diumenge 13 de febrer, però a les 13h, Mònica Richart ens presentarà la seua darrera novel·la, guanyadora del Premi Soler i Estruch: La dona invisible. La història d’una dona de la neteja, Mihaela, que troba un cadàver a la conselleria on treballa i decidix investigar-ne la mort abans de suïcidar-se, com a últim projecte vital. Una novel·la no depriment sobre la depressió.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada