22 de febrer del 2022

Porrat a Ròtova amb contacontes i signatura de llibres

 


El Porrat de Sant Macià de Ròtova torna per acabar bé el mes de febrer i donar la benvinguda al bon temps. «Per sant Macià l'oroneta ve i el tord se'n va».

El Govern de Ròtova ha repensat els espais del Porrat de Sant Macià  l’alcalde, Jordi Puig, va presentar l’aplec, divendres passat en la vil·la romana de La Sort: Tindrà lloc el cap de setmana del 25 al 27 de febrer.

El porrat tradicional s’esponjarà pels carrers Sant Josep, el més tradicional, la plaça Major, el carrer Major i el carrer Comtes de Ròtova. El carrer Abadia acollirà este any l’espai editorial i una ludoteca de jocs de fusta. I el carrer Joan XXIII, espais de consum i tabernes. La plaça Major serà l’espai per a associacions i algunes actuacions i activitats.

El carrer Comtes de Ròtova acollirà la tradicional Fira Agroalimentària i Turística, que acull artesans de les comarques de la Safor i la Vall d’Albaida i una carpa amb actuacions i ambientació musical, on la gent podrà fer un mosset de manera segura i seguir des del pati de butaques els concerts. Finalment, al passeig 9 d’Octubre tindrà lloc la fira d’atraccions. 

La programació és ben diversa (es pot consultar ací: https://porrat.rotova.es/2022/02/18/programacio-porrat-2022/), amb activitats de tot tipus.

Entre xocolatades, visites guiades, teatre i actuacions musicals hi haurà lloc per als llibres, amb paradetes, algunes presentacions de llibres, contacontes i signatures, entre les quals hi ha:

Diumenge 27 de febrer: 

A partir de les 11 h. Mònica Richart signarà La dona invisible, Premi Soler i Estruch de Castelló. 

«La dona invisible és la història d’una dona de la neteja, Mihaela, que troba un cadàver a la conselleria on treballa i decidix investigar-ne la mort abans de suïcidar-se, com a últim projecte vital. Amb eixe pretext, i des de l’ull crític d’una senyora romanesa de vora setanta anys, la història homenatja i satiritza alhora la funció pública i, de retruc, la classe política mitjana, els alts càrrecs que ens queden bastant a prop. També, sempre en clau irònica, convida a la reflexió sobre la soledat d’algunes persones majors. Una novel·la no depriment sobre la depressió.» (https://www.bullent.net/libro/3292-la-dona-invisible)

A les 12h. Contacontes Primeres Rondalles d'Enric Valor a càrrec de Núria Sendra.

«Fa molt de temps, quan els romans encara dominaven les nostres terres, en un llogaret que hui coneixem per...» (https://www.bullent.net/detalle-coleccion/?co_id=85)




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada