24 d’octubre del 2022

Plaça del llibre de València, actes i 10 anys.

 


La Plaça del llibre de València fa 10 anys i aplegarà més de 3.000 títols, 60 editorials i 80 activitats del 26 al 31 d’octubre a la plaça de l’Ajuntament de València.

El dimecres 26 d'octubre s'inaugura al Plaça i se celebren els premis i posterior sopar. Enguany estem molt contentes perquè Edicions del Bullent rep el Premi Trajectòria Editorial, i a més tenim el goig de compartir-lo amb Josep Piera (Premi Trajectòria Literària) i l'Espai Joan Fuster (Premi Difusió).



Com tots els anys, la Plaça del Llibre és un aparador on presentar les nostres novetats. Preneu nota!

Dissabte, 29 d'octubre a 12h - Pandèmia. Quan el passat és el pròleg del futur, de Josep Bernabeu




Amb la pregunta; pot un virus explicar una pandèmia?, es centra des de l’inici la qüestió clau que pot ajudar a entendre, de manera didàctica, la complexitat dels factors que estan darrere d'una pandèmia.

Diumenge, 30 d'octubre a 12h - Mai no s'acaba de tornar, de Matilde Gordero.



Mai no s'acaba de tornar és un assaig sobre el retorn poble en el qual l’esclat dels records impregna la mirada de qui per un temps se sent forastera sense ser-ho. A través d’una sèrie d’articles breus, Matilde Gordero-Moreno reflexiona al voltant de la dicotomia poble-ciutat, les arrels, la sororitat, els viatges i l’acompanyament de la literatura i l'escriptura quan més fred fa.


Dilluns, 31 octubre a 19h - Animetes santes, de Josep Lluís Santonja. Organitzat pel Museu Valencià d'Etnologia.

Un llibre sobre els costums tradicionals valencians sobre el més-enllà, que va guanyar el premi Bernat Capó de Difusió de la Cultura Popular.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada