27 de gener del 2023

Lliurament del 42è Premi Enric Valor de narrativa juvenil

 


El divendres 17 de febrer de 2023 a les 19:30h, el Centre Cultural de Picanya acollirà l'acte de lliurament  del 42é Premi Enric Valor de Narrativa Juvenil. El premi està convocat per l'Ajuntament de Picanya i Edicions del Bullent i és el premi més antic del País Valencià en narrativa juvenil.

En aquest acte es farà públic el veredicte del jurat, que ha escollit quina de les obres presentades ha estat distingida amb el guardó dotat amb 6.000 euros, un gravat del pintor Rafael Armengol i la publicació del llibre per Edicions del Bullent.

Per lliurar el premi comptarem amb la presència d'Amàlia Garrigós, que conduirà l'acte; participaran també l'editora Núria Sendra, Josep Almenar, alcalde de Picanya, i la persona guanyadora del 42é Premi Enric Valor. 

Com és tradició, la música també formarà part d'aquest esdeveniment i gaudirem de l'actuació del duo Dolce Rima amb el concert Soleta so jo ací - Cançoner del Duc de Calàbria.

La 41 edició va premiar el llibre de Mariano Casas, "Els secrets de l’Eixample" una novel·la de misteri ambientada en aquest barri acomodat de la Ciutat de València.

L'acte és d'assistència lliure fins completar aforament i hi haurà ocasió de fer un vi final de celebració del premi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada