2 de febrer del 2023

Plaça del llibre d'Alacant, 'Fusta de Carrasca' i 'La nova mestra'

Del 10 al 12 de febrer de 2023 tornen els llibres en valencià, per 7a vegada, a la Plaça Sèneca d'Alacant. Més de 18.000 títols, presentacions, activitats, tallers... Tornen les Places del Llibre!



Com tots els anys, els nostres llibres hi estaran: trobareu les últimes novetats i també títols de fons. 

I aprofitem l'esdeveniment per presentar els dos últims títols de la nostra col·lecció de narrativa, «Miratges», amb la presència dels seus autors: Fusta de carrasca, de Manel Alonso, i La nova mestra, de Carme Cardona, darrer Premi Soler i Estruch, que arribarà a la Plaça d'Alacant pràcticament en primícia. 

Dissabte, 11 de febrer, a les 11:30: Fusta de carrasca, de Manel Alonso



«La carrasca té una fusta dura, imputrescible, que és emprada com a mànec de ferramentes i per a fer carros i eines del camp. És una fusta humil, fiable. L’àvia María Enriqueta Carrasca va ser de les primeres en emigrar des d’Ossa de Montiel a Pouet. Si el meu pare no haguera decidit marxar del poble, la meua vida hauria estat una altra. Ma mare no volia anar-se’n. Després no volia tornar-hi. Ella sempre fou d’allà on les seues filles ens havíem construït el futur.»

Dissabte, 11 de febrer, a les 12:30h: La nova mestra, de Carme Cardona



A La nova mestra, Adela Ferro és una jove que arriba a Fontfreda, el seu primer destí com a mestra. Fontfreda és una població rural i muntanyenca, un paratge agrest i remot. Lluny de la seua família i en un ambient fosc, propi de mitjan segle passat, la nova mestra es veurà atrapada en una obsessió que es va apoderant d’ella i endinsa el lector en les profunditats d'un thriller psicològic amb final negre com un pou.

La nova mestra ha estat guanyadora del Premi Soler i Estruch en el marc dels LXVI Premis Castellum Ripae.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada