23 de setembre del 2023

A La Font d'en Carròs, 'A un tir de pedra. Les més belles sendes de la Safor'.

 


El Centre Excursionista Castell de Rebollet, de La Font d’En Carròs, celebra el seu 20è aniversari.
I com a celebració han convidat als autors del llibre "A un tir de pedra. Les més belles sendes de la Safor" per fer una xerrada sobre el llibre.
Serà a la Casa de Cultura de La Font d’En Carròs, diumenge 1 d’octubre a les 12:00.
Quina festa més bonica és estimar la muntanya!

"A un tir de pedra. Les més belles sendes de la Safor" és un llibre adreçat a persones amb l’interés o la curiositat per conéixer les muntanyes de la Safor.
Fa més d’una dècada aparegué A un tir de pedra. Des d'aleshores, el llibre ha tingut una acollida càlida, corprenedora. Han passat molts anys i hem decidit fer-ne una edició absolutament nova, amb el convenciment que una renovació completa era necessària i ja indefugible i, també, que podríem aportar una versió millorada i madurada. Si la primera versió fou un intent agosarat de recopilar un inventari exhaustiu de totes les sendes de la comarca, aquest pretén mostrar i narrar una tria personal d'aquelles que considerem les més belles i destacades sendes de la Safor. Una tria il·lustrada amb esplèndides fotografies, abundant cartografia i, a més a més, informació addicional en línia, permanentment actualitzada, que us ajudarà a arribar al començament de cada sender, l'inici d'un nou camí per conéixer i estimar les nostres muntanyes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada