6 de setembre del 2023

Activitats Bullents al mòdul 1 de l'AEPV, a La Setmana

 



Des del dijous 8 de setembre fins al diumenge 17 de setembre, al Moll de la Fusta de Barcelona s'hi celebrarà La Setmana del Llibre en Català. Hi haurà 84 mòduls amb la presència de 242 expositors, on triar i remenar tota mena de llibres.

Els llibres d'Edicions del Bullent, entre altres mòduls, es poden trobar al mòdul 1 de l'AEPV. I també a través de l'AEPV hi ha organitzades diverses activitats i signatures. 
Destaca el 'Matí de literatura valenciana' a un aparador per a mostrar les principals novetats editorials. Tindrà un format de magazín televisiu, conduït per Susanna Lliberós i amb la música en directe d'Esther (Primavera d'Hivern). El diumenge 10 de setembre a l'escenari nº2 del Moll de la Fusta.

A les 11:50 h. està prevista la secció dedicada a les novetats infantils i, a més de la conductora hi participaran Mariló Sánchez i Muriel Villanueva. 

Muriel Villanueva parlarà de 'La pedra rosa', l'àlbum il·lustrat amb poemes infantils que té com a temàtica central la diversitat de gènere, de rabiosa actualitat. La il·lustradora és Sara Sánchez.

El darrer dia, diumenge 17 de setembre, a partir de les 13h. Fàtima Ponsdomènech signarà el darrer premi Enric Valor, 'Llegenda dels registres', novel·la juvenil de fantàstiques aventures que apareixerà just per a l'ocasió.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada