14 de setembre del 2023

Llegenda dels registres, de Fàtima Ponsdomènench #Novetat


Va camí de les llibreries el llibre guanyador del 42é Premi Enric Valor: 'Llegenda dels registres', de Fàtima Ponsdomènech.

La mort sobtada de la líder del clan Dondre deixa Jeluma desolada. Era la seva àvia i mestra. Però amb la tristesa arriben revelacions sorprenents: la seva mare no és morta, i Jeluma ha de trobar-la per ocupar el càrrec que ha quedat buit. 

Tindrà la mare el saber que l'àvia li va amagar? Podrà guarir la seva malaltia? Què són els estranys objectes que han anomenat ‘registres’ i quina relació tenen amb els secrets del clan? 

Acompanyada del seu inseparable esquirol mutat, inicia un viatge que l’endinsa en un món prohibit i desconegut que capgira tot el que creu i que li han ensenyat.

Descobreix aquesta apassionant aventura on el coratge, la cerca del saber i l'amor per la natura portaran Jeluma a superar els límits i forjar el seu propi destí.

Per saber més sobre el llibre o llegir-ne l'inici: https://www.bullent.net/libro/3315-llegenda-registres

Fàtima Ponsdomènech Calvet (Blanes) Va estudiar per a mestra d’Educació Musical. Durant uns quants anys es va dedicar a l’ensenyament i va dirigir el centre de lleure el Casal de la Selva. Molt implicada en el teixit cultural de Blanes, és membre de la junta de la Casa del Poble. També ha treballat en cinema com a productora i actriu i va cofundar el Cine Club Fortuny de Blanes. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada