31 de maig del 2024

Convocat el 44é Premi Enric Valor. Bases del Premi

 

cartell


El premi Enric Valor de narrativa juvenil convocat per Edicions del Bullent i l'Ajuntament de Picanya arriba a la 44a edició.

S'acaba d'obrir el termini, que acabarà el 4 de novembre de 2024.

L'adjudicació del premi es farà el dijous 13 de febrer de 2025.

Es poden presentar els originals adreçats a persones lectores joves, la presentació s'ha de fer mitjançant un correu electrònic, no s'accepta la participació en paper. 
En aquest correu electrònic hi haurà d'haver adjunts dos arxius en format de tractament de textos (word o OpenOffice Writer). Un correspondrà a l'obra, i l'altre a les dades de l'autor/a (el nom, l'adreça, el telèfon i el correu electrònic de l'autor/a i una declaració de que l'obra és inèdita i no té compromesos els drets de publicació). Les obres hauran de tenir una extensió entre els 70 i els 150 fulls Din-A4 amb un tipus de lletra orientatiu Arial de grandària 12, a doble espai.

La dotació és de 6000 euros a compte de drets d'autor, a més de la publicació de l'obra en la col·lecció Esplai d'Edicions del Bullent.

Es poden consultar les bases completes a la següent pàgina: https://www.bullent.net/premi-enric-valor/ i l'històric d'obres guanyadores i altres premis a https://www.bullent.net/premis/

Formaran el jurat Lliris Picó, Pilar Puchades, Maria Peris Bixquert, Núria Sendra i una persona membre de l'equip docent de l'IES Enric Valor en representació de l'Ajuntament de Picanya.

Lliris Picó forma part del jurat com a guanyadora de l'edició anterior amb la novel·la Les papallones del kebab, una novel·la realista, actual, una aposta ferma per la multiculturalitat, la integració i la convivència en una societat cada vegada més diversa i més pluriracial.

Altres guanyadors d'edicions anteriors són:

Llegenda dels registres, de Fàtima Ponsdomènech
Els secrets de l'Eixample, de Mariano Casas
Amaga't dels drons, d'Ester Vizcarra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada