13 de maig del 2024

Plaça del Llibre de Gandia 2024

 Un any més, Gandia acull la que serà la seua 4a edició de la Plaça del Llibre. Tindrà lloc del 16 al 19 de maig en la Plaça Rei Jaume I (dels colomets), en horari d'11 a 14h i de 17h a 21h. Hi trobareu les novetats Bullents i molts altres llibres en valencià, a més de trobades amb autors i autores, presentacions, activitats per als més menuts... 

Nosaltres vos convidem a la presentació de La terra i la paraula, de Juli Capilla, que serà el dissabte 18 de maig a les 12h. Acompanyarà a l'autor la professora Gràcia Signes.



«La terra i la paraula és un llibre en el qual, amb una prosa carregada de lirisme, Juli Capilla evoca el seu passat i ho fa des de l’emoció continguda i la intensitat dels sentiments i sensacions que el van impactar d’allò més i es quedaren gravats entre els plecs del seu cervell.» (Manel Alonso, Diari Gran)

Guardonat amb el Premi Ciutat de València / Premi Josep Vicent Marqués d'assaig, presenta un text brillant, un testimoni sobre l’amistat, la mort i també la vida; sobre la bellesa dels moments viscuts. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada