14 d’octubre del 2024

El gatet diu Mec / El gato dice Cuac, de Fani Grande i José Fonollosa #Novetat

 


'El gatet diu Mec' / 'El gato dice Cuac', de Fani Grande i José Fonollosa, un deliciós àlbum il·lustrat infantil, ens acaba d'arribar! En el Dia de les escriptores.


Arriba al veïnat un gatet que diu «Mec-mec, mec-mec», en lloc de «Meu-meu, meuuuuuu». Ningú sap per què… Què li passa al gatet? Ai, quin misteri!

Fani Grande no només és escriptora, també ajuda les persones a expressar-se millor. Per això sap que, de vegades, algunes lletres s'adormen en la gola i cal acudir a un professional de la logopèdia per a despertar-les i que tornen a sonar. La història d'aquest gatet en lletres majúscules i les il·lustracions de Jose Fonollosa donen vida a un àlbum que és una joia i un bonic reconeixement a les xiquetes i xiquets que aprenen a desxifrar tots els sons. Tot un repte, no trobes?

I José Fonollosa té una llarga experiència en dibuixar gairebé de tot i molt especialment gats i gossos i les seues aventures.

Més informació sobre el llibre: https://www.bullent.net/libro/3326-gatet-mec

La primera presentació del llibre serà ja mateix: el divendres 18 d'octubre a la biblioteca pública de Massamagrell a les 18h.

També en castellà: https://www.bullent.net/libro/3327-gato-cuac

Llega al gatindario un gatito que dice «Cua-cuac, cua-cuac» en lugar de decir «Miau-miau-miauuuuuu». ¡Y nadie sabe por qué! ¿Qué le pasa al gatito? ¿Qué misterio es este? Fani Grande no solo es escritora, también ayuda a las personas a expresarse mejor. Por eso sabe que, a veces, algunas letras se duermen en la garganta y hay que acudir a un profesional de la logopedia para despertarlas y que vuelvan a sonar. La historia de este gatito en letras mayúsculas y las ilustraciones de Jose Fonollosa dan vida a un álbum que es una joya y un bonito reconocimiento a las niñas y niños que aprenden a descifrar todos los sonidos. Todo un reto, ¿no te parece?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada