1 d’abril del 2010

Bases del Premi Bernat Capó de difusió de la cultura popular


Bases del Premi Bernat Capó de cultura popular


Edicions del Bullent i el Museu Valencià d'Etnologia convoquem, com cada any, el Premi Bernat Capó de difusió de la cultura popular

1. Pot optar a aquest premi qualsevol obra de divulgació de cultura popular. Els originals que opten al premi es presentaran mecanografiats a doble espai i per una sola cara i hauran de tindre una extensió entre els 100 i 175 fulls Din-A4. Estaran disponibles en format magnètic.

2. Les obres hauran de ser presentades per quintuplicat. A la portada d'aquestes haurà de constar 12é PREMI BERNAT CAPÓ. I en un sobre tancat adjunt, es farà constar el nom, l'adreça i el telèfon de l'autor.

3. La presentació d'una obra comporta que l'autor no en té compromesos els drets d'edició.

4. Les obres aspirants hauran de trametre's certificades abans del 30 de setembre de 2010 a Edicions del Bullent. Carrer de la Taronja, 16, 46210 Picanya (L'Horta Sud). En cas de dubte, telefoneu al 961 590 883 o per e-mail a info@bullent.net.

5. L'import del Premi és de 6.000 euros en concepte d'acompte de drets d'autor, després de la signatura del contracte d'edició corresponent. A més d'una escultura de Ginestar feta expressament per al Premi.

6. El jurat estarà format per Raquel Ferrero, Antoni Torregrossa, Maria Albert, Javier Martín i Núria Sendra.

7. El premi podrà, a parer del jurat, deixar de ser adjudicat però no podrà ésser fraccionat.

8. L'adjudicació del premi es farà el 26 de novembre de 2010 en la ciutat de Dénia. El llibre guardonat serà editat per Edicions del Bullent, en valencià, independentment de la llengua de l'original. L'editorial té una opció preferent, durant el termini d'un mes, per a decidir la publicació de les obres no guardonades.

9. Els originals no guardonats podran ser recollits en Edicions del Bullent a partir de quinze dies des de l'adjudicació, durant el termini de tres mesos. Després, seran reciclats.

10. La presentació comporta l'acceptació íntegra d'aquestes bases i dels drets i obligacions que se'n deriven.


Darrers guanyadors:

Mengem i cantem. Cobles amb motivacions agrícoles i gastronòmiques, d'Aureli Puig

Màgia per a un poble, de Francesc Gisbert

Els valencians d’Algèria (1830-1962), d'Angela Menages i Joan-Lluís Monjo

Moros i cristians. Una festa, d'Albert Alcaraz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada