10 de febrer del 2017

A L'Alcúdia de Crespins, La llum de les estrelles mortes, de Josep Manel Vidal


El divendres 17 de febrer de 2017, al poble que el va veure nàixer i exactament en el dia que ho va fer, Josep Manel Vidal presentarà el seu darrer llibre, La llum de les estrelles mortes. L'associació eco-cultural La Garrofera ha organitzat l'acte i l'acompanyaran l'escriptora Anna Moner i l'editora Núria Sendra.

La llum de les estrelles mortes va guanyar el premi soler i Estruch de Castelló de la Ribera el 2016.

La coberta, realitzada per l'artista Miquel Mollà, va ser triada per votació popular a una xarxa social, va guanyar aquesta de les tasses de cafè enllaçades, que posa l'accent en la subtil distorsió de la realitat que l'autor fa en els 10 contes que conté el llibre.

10 contes que són com 10 cafès compartits, de llenguatge poètic, d'emocions humanes.

El primer, "La llum de les estrelles mortes" és un cafè al voltant de l'amor com a motiu per a viure.

El segon, "Pors" comença així: "Escriptor ha rebut una encomanda incòmoda: un relat de terror per participar en una improvisada antologia. Incòmoda perquè, tot i els seus quaranta-nou anys, encara pateix d’una por infantil pels mons invisibles i fantasmagòrics que la gent s’obstina a fer conviure amb la realitat, sovint ja ben complicada de gestionar sense necessitat d’afegits amb altres dimensions fosques i hostils."

I així 8 cafès més dels que  parlar a les 19,30 hores la biblioteca de l'Alcúdia de Crespins. Un cafè convida a una bona conversa i La llum de les estrelles mortes  també.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada