9 de febrer del 2017

Activitats escolars per a la Fira del llibre 2017



La 52 edició de la Fira del Llibre de València arriba el pròxim 20 d'abril, i estarà als Jardins de Vivers fins a l'1 de maig.
Com tots els anys, s'organitzen activitats escolars, per a enriquir la visita dels escolars a la Fira. Una gran oportunitat per a conèixer als autors dels llibre que ens han fet viure experiències.

A banda de les presentacions i signatures els caps de setmana, les escoles poden demanar activitats de llibres de Bullent per als dies 25 i 27 d'abril.

Per a demanar l'activitat a la Fira per a la teua escola, feu click ací.

Es tracta de les següents ANIMACIONS LECTORES:

Per a participar en aquestes activitats, cal haver treballat els llibres a classe.



DIMARTS 25 D'ABRIL
Ximo Potter i el col·leccionista de mòbils
De Vicent Sanhermelando i il·lustrat per Núria Feijoó

D'aquesta activitat ens ha dit Vicent Sanhermelando: "Entre altres coses, jugarem al "passa carabassa". Ens divertirem de valent! Per què no veniu?"

Sinopsi del llibre:
No oblideu el meu nom. Joaquim Peris no, el nom artístic: Ximo Potter. Sense dubte, el pròxim actor revelació, protagonista de la sèrie televisiva que prepara mon pare. El meu personatge és un heroi solucionaconflictes i a vegades malinterprete les coses. Fou així com els meus amics i jo vam conéixer el col·leccionista de mòbils, un savi immigrant responsable d'una missió secreta de la qual, no vos vaig a parlar ara... 
 
http://firallibre.com/activitat_escolar/ximo-potter-colleccionista-mobils/


DIJOUS 27 D'ABRIL
Primeres Rondalles d'Enric Valor
Adaptades per Jordi Raül Verdú
Núria Sendra farà un contacontes al voltant de les Rondalles d'Enric Valor.

Les Rondalles d’Enric Valor, per fi adaptades per a Primària, a càrrec de Jordi Raül Verdú. A tot color, i una rondalla per llibre.

Els títols publicats són L'albarder de Cocentaina, I queixalets, també! / El dimoni fumador, El príncep desmemoriat, Història d'un mig pollastre, El rei Astoret, La crida de la rabosa / Comencilda, Secundina i Acabilda, El jugador de Petrer i Nabet.

http://firallibre.com/activitat_escolar/rondalles-denric-valor/

A continuació, vos deixem amb un vídeos dels autors, recomanant aquests llibres:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada