17 de juny del 2019

Convocat el 39é Premi Enric Valor



El premi Enric Valor de narrativa juvenil convocat per Edicions del Bullent i l'Ajuntament de Picanya arriba a la 39a edició.

S'acaba d'obrir el termini, que acabarà el 16 d'octubre de 2019.

El lliurament serà divendres 10 de gener del 2020.

Es poden presentar els originals adreçats a persones lectores joves mitjançant dues modalitats: la clàssica, de cinc còpies en paper enquadernades i també a través de correu electrònic. Aquesta darrera modalitat ha estat la més escollida pels participants en les darreres edicions. En els dos casos la llargada té les mateixes limitacions, entre 70 i 150 fulls.


La dotació és de 6000 euros a compte de drets d'autor i un gravat de Rafael Armengol, a més de la publicació de l'obra en la col·lecció Esplai d'Edicions del Bullent.

Es poden consultar les bases completes a la següent pàgina: http://www.bullent.net/premi-enric-valor/

Formaran el jurat Juli Avinent, Vicent Enric Belda, Fina Cardona Bosch, Pilar Puchades i Núria Sendra.

Vicent Enric Belda forma part del jurat com a guanyador de l'any anterior amb la novel·la Unes veus a l'altra part del mur, una novel·la que ja és a les llibreries.
Unes veus a l'altra part del mur és una novel·la de terror que té com a protagonista Paula, una adolescent amb una sensibilitat extraordinària, que la fa capaç de comunicar-se des de ben petita amb els morts. La seua vida aparentment tranquil·la, en un mas de la Vall de Laguar, a prop del barranc de l’Infern, canvia de sobte quan mor son pare i ella ha de traslladar-se a Barcelona, a casa de la seua àvia paterna. En aquest pis elegant del barri de Sant Gervasi, mitjançant la influència d’una esgarrifosa presència sobrenatural, Paula descobrirà la verdadera història de la seua família, uns fets amb un rerefons terrible, que arrossegaran també la jove protagonista.

Altres guanyadors d'edicions anteriors són:

 La revolta d'Adam, de Lourdes Boïgues
Pell de seda, de Vicent Sanhermelando
Paraules de Júlia, de Joan Bustos
Moisés, estigues quiet, de Lliris Picó
Vaig fer la maleta un dia de juny, de Cinta Arasa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada