26 de juny del 2019

El web de Bullent es renova

 

El trobareu a www.bullent.net.

Amb aquest web, els nostres llibres i autors més accessibles.


Hi hem estat mesos treballant i ara ja podem dir que és en marxa.

A banda d'una estètica més minimalista, el nou web és més accessible des de dispositius mòbils.

El nou web té, com abans:

El catàleg de l'editorial per col·leccions, un apartat amb les darreres novetats,  A les fitxes dels llibres primers capítols, recursos didàctics, vídeos dels autors, etc.

Un formulari per facilitar la comunicació amb els nostres amics, lectors, professors...
Un apartat de Premis, on podeu trobar les bases  i informació de les obres guanyadores d'anys anteriors.

Un apartat específic per a facilitar als estudiants de primària l'accés als Recursos didàctics i Pla lector, els Quaderns de treball.

Apareix la possibilitat de posar comentaris a les fitxes dels llibres i major facilitat per compartir a les xarxes socials.

I també un accés més fàcil als perfils de Bullent a les xarxes socials instagramfacebook, twitter, youtube, linkedin, mitjançant una icona a la part inferior dreta.

Autors: Escriptors/es i il·lustradors/es que tenen obra publicada en Edicions del Bullent. Un bon planter de creativitat i talent!

I, també la possibilitat d'inscriure's i rebre butlletins. Així com, per facilitar l'accés als nostres llibres, incorporem el comerç electrònic amb passarel·la de pagament segura de la cooperativa de crèdit Caixa Popular.

Un apartat de Distribució on es poden veure algunes llibreries i distribuïdores que treballen els nostres llibres (si en coneixes una que no està, avisa'ns, que l'afegim de seguida).

I com a darrera novetat, un formulari perquè els autors i autores puguen enviar els seus originals

En fi, estem molt contents i ens agradaria que la visiteu, opineu, la considereu un espai proper i ens ajudeu a donar-lo a conèixer a més gent. L'hem canviada pensant en vosaltres i esperem haver encertat.

Moltes gràcies, Xavi Selvi, per la feina feta i la paciència!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada