25 de juny del 2019

Al club de lectura de Gandia, A la platja de Camus, d'Elvira Cambrils


Si Gandia us queda prop aquests dies, bones notícies!

Elvira Cambrils serà el dissabte 29 de juny a al Club de lectura de la Gandia. La darrera tertúlia literària abans de la parada estiuenca, es farà després d'un dinar al restaurant Sancho's (Pl. El Prado de Gandia).

 "A la platja de Camus" toca multitud de temes: les relacions de parella, el colonialisme, la crisi, la possibilitat d'arribar a la veritat, l'èxode de valencians a L'Àlger... Fa sempre una bona tertúlia.

Vet aquí de què va la novel·la:
L’atzar ofereix a Sílvia, guionista de cinema frustrada, treballadora a temps parcial i mare de dues filles, el relat de Daniel –un valencià d’Algèria, admirador d’Albert Camus, que va fugir d’allà el 1962 amb la independència de la colònia– de la mà del seu fill, Toni-Lluís. "A la platja de Camus" és una novel·la a quatre veus sobre la dificultat, quan no impossibilitat, d’arribar a la veritat. Els personatges opten per l’alegria de viure i el dret a estimar sense mesura, com diu Camus, per a escapar de les desventures que acompanyen la vida humana.

La millor manera d'acomiadar el curs literari, la possibilitat de regalar-te una novel·la ben completa signada per una de les autores més interessants del moment, per a encetar l'estiu amb bon peu.

Pots escoltar una entrevista a Elvira Cambrils per Zequi Castellano a les emissores municipals valencianes a https://www.ivoox.com/30094227

I també pots començar a llegir el llibre ara mateix: https://issuu.com/bullent/docs/_30__a_la_platja_

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada