21 de juny del 2019

Les plantes del nostre entorn. Vídeo

Àngels Codoñer i Simón Fos ens expliquen que Les plantes del nostre entorn. Flora silvestre de Paiporta és un llibre fet per persones que estimen la natura. La natura més propera, la que hi ha al voltant dels nostres pobles i ciutats.

Es pren com a referència Paiporta, a la rodalia de València amb característiques molt comuns a tantes altres poblacions.

Els podeu escoltar explicant-ho en aquest vídeo: https://youtu.be/ddG0ejL1EmMDavant la realitat del paisatge quotidià que sovint mirem i no veiem, i la del recurs cultural, visual i didàctic de l’horta de València, referent mundial entre els anomenats paisatges culturals, Les plantes del nostre entorn. Flora silvestre de Paiporta recopila la meravellosa diversitat vegetal que habita els nostres camps i el nostre espai urbà, amb l’objectiu  de promoure el seu coneixement des de qualsevol enfocament.
Potser només és necessària una mínima espenta per apropar-nos
amb una altra mirada a les plantes del nostre entorn.
Amb aquest objectiu, el llibre presenta una acurada selecció de fotografies, amb descripcions senzilles, quasi limitades als caràcters importants per reconèixer la planta tractada o diferenciar-la d’altres semblants. La posterior descoberta d’aspectes relatius al seu origen, la seu ecologia, els seus usos populars o altres curiositats insospitades, ajudaran, a més a més, a conèixer-les i estimar-les.

Més informació: https://www.bullent.net/libro/3251-LesPlantes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada