23 d’abril del 2022

57 Fira del Llibre de València 2022. Activitats, signatures i recomanacions.

 

La 57 Fira del llibre de València torna a la primavera, els jardins de Vivers bulliran d'activitats literàries, de signatures, de recomanacions... Ens agradaria molt que ens visitares!

Serem a la Plaça, a les casetes 83 i 84, just al costat de la carpa de les editorial valencianes des del dijous 28 d'abril fins al diumenge 8 de maig.

Aquestes són les presentacions que tenim programades (també podeu consultar-ho tot al nostre calendari, clicant aquí) per Edicions del Bullent, però en tindrem moltes més, vine a descobrir-les!

El Dissabte 30 d'abril a les 12h. Primeres Rondalles d'Enric Valor, adaptades per Jordi Raül Verdú.

Abella, Joan-Antoni i els torpalls i Don Joan de la Panarra


Signatures:


LOURDES BOÏGUES (vesprada) La revolta d'Adam i tots els seus llibres

El Diumenge 1 de maig a les 12h. La dona invisible, de Mònica Richart. Amb l'autora,  la professora Alina Chezan i l'editora Núria Sendra. 


Signatures:

ELVIRA CAMBRILS A la platja de Camus i Tots els seus llibres.


JOSEP CHAPA Piratosaures i tots els seus llibres

El Dilluns 2 de maig a les 18,30h. L'Ajuntament de València presentarà els darrers Premis Ciutat de València, entre els quals, el Premi d'Assaig Josep Vicent Marqués,  De la pròpia veu a la veu pròpia, d'Antoni Defez.

El Dijous 5 de maig a les 18h.   De mercats, de Miquel Puig Cuadau, il•lustrat per José Fonollosa amb sorpresa de People are Science.



 El Dissabte 7 de maig

Signatures:


El Diumenge 8 de maig a les 12h. Somriures amb Llorenç amb el cor de l'Escola Gavina, a l'Espai Obert 1.



El Diumenge 8 de maig a les 18h.   'Bragat, el gat influencer del Puig Llorença', d'Empar Ferrer amb il·lustracions de José Fonollosa. Amb els autors, el regidor del Poble Nou de Benitatxell Víctor Biquert, i l’editora Núria Sendra


Signatures:

JOSEP CHAPA Piratosaures i tots els seus llibres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada