7 d’abril del 2022

Convocat el 42é Premi Enric Valor. Bases del premi.
El premi Enric Valor de narrativa juvenil convocat per Edicions del Bullent i l'Ajuntament de Picanya arriba a la 42a edició.
Per poc us de la modalitat en paper, només es poden enviar els originals en format electrònic.

S'acaba d'obrir el termini, que acabarà el 16 d'octubre de 2022.

La deliberació serà al de gener del 2023.

Es poden presentar els originals adreçats a persones lectores joves  de correu electrònic. En aquest correu electrònic hi haurà d'haver adjunts dos arxius en format de tractament de textos (word o OpenOffice Writer). Un correspondrà a l'obra, i l'altre a les dades de l'autor/a (el nom, l'adreça, el telèfon i el correu electrònic de l'autor/a i una declaració de que l'obra és inèdita i no té compromesos els drets de publicació). Les obres hauran de tenir una extensió entre els 70 i els 150 fulls Din-A4 amb un tipus de lletra orientatiu Arial de grandària 12, a doble espai.

La dotació és de 6000 euros a compte de drets d'autor i un gravat de Rafael Armengol, a més de la publicació de l'obra en la col·lecció Esplai d'Edicions del Bullent.

Es poden consultar les bases completes a la següent pàgina: http://www.bullent.net/premi-enric-valor/

Formaran el jurat Mariano Casas, Anna Gascón, Pilar Puchades, Núria Sendra i una persona membre de l'equip docent de l'IES Enric Valor en representació de l'Ajuntament de Picanya..

Mariano Casas forma part del jurat com a guanyador de l'edició anterior amb la novel·la Els secrets de l’Eixample, una novel·la de misteri ambientada al barri de l’Eixample de València.

Altres guanyadors d'edicions anteriors són:

Amaga't dels drons, d'Ester Vizcarra
Expedició al Congo. Bwana Nyani, d'Alfred Sala
Unes veus a l'altra part del mur, de Vicent Enric Belda 
La revolta d'Adamde Lourdes Boïgues
Pell de seda, de Vicent Sanhermelando
Paraules de Júlia, de Joan Bustos
Moisés, estigues quiet, de Lliris Picó
Vaig fer la maleta un dia de juny, de Cinta Arasa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada