12 de setembre del 2024

A La font d'en Carròs, "La terra i la paraula", de Juli Capilla

 


'La terra i la paraula', de Juli Capilla, darrer Premi Josep Vicent Marqués d’assaig dels Premis Ciutat de València, continua la gira de presentacions i de bones notícies.

En la seua ressenya a la Veu dels llibres, Gabriel Garcia Frasquet afirma que «El llibre suscita la identificació perquè aborda temes humans crucials com la mort, l’amistat, el sexe, la pèrdua i la memòria, les arrels i la pertinença. […] I, especialment, garanteix el gaudi lector.».

Segons la mateixa "Veu dels llibres" ha estat un dels libres més venuts a la llibreria Ambra de Gandia i a la llibreria Detroit d'Alcoi.

La propera presentació serà 📆 dijous, 19 de setembre, a les 19h. ⌚en la Biblioteca Municipal de la Font d'en Carròs 📌. Acompanyarà Juli Capilla la docent Pilar Gregori. 👥

El llibre començà a gestar-se arran de la mort d'un bon amic, però ha esdevingut molt més. En diu Zequi que és «una proposta literària d’ampli espectre» […]; «cinquanta relats que configuren aquest calidoscopi geogràfic, humà, sociològic i costumista, que dibuixen no sols un paisatge o un territori concret, sinó que des d’aquest poble de «pedra blanca» aconsegueix projectar-se en el temps, en l’espai i en les sensacions de la persona que el llegirà».


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada