16 de setembre del 2024

A "La Setmana", Barcelona, "La terra i la paraula de Juli Capilla


La Setmana, la gran festa del llibre en català, canvia excepcionalment d’ubicació (coses de prioritats nàutiques): se celebrarà del 20 al 29 de setembre al passeig Lluís Companys, ocupant des de l’Arc de Triomf fins al parc de la Ciutadella de Barcelona.

Hi ha 298 expositors i els llibres valencians es trobaran al mòdul 2, el segon entrant des de l'Arc de triomf durant els 9 dies. 

El  moment especial dels llibres valencians serà el Matí de la literatura valenciana, diumenge 22 de setembre, amb tot un seguit d'activitats amb format de magazin per on passaran escriptores i escriptors com Lourdes Boïgues, Carles Cano o Juli Capilla conduïts per Nerea Sanfe i amb intervals musicals de Pau Alabajos.

'La terra i la paraula' participarà de la mà del seua autor, Juli Capilla en el darrer dels actes 'En clau literària' a les 13h. Ho farà junt als llibres 'Joan Fuster. Escrits sobre el 'Tirant lo Blanch'' de, Mireia Ferrando Simón; 'Els dies inquiets. Notes sobre literatura', de Toni Sabater i 'Un ram convuls de síl.labes de vidre. Homenatge a VA Estellés, de Josep Lozano i Salvador Vendrell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada